Przechowywanie pieczywa

Zapraszam serdecznie do zapoznania się z ofertą oraz do zakupów dekoracji kuchennych służących do przechowywania i serwowania pieczywa.


Tradycyjny
lniany worek może służyć nie tylko do przechowywania, ale również do przenoszenia pieczywa np. gdy wybierasz się na piknik lub działkę. Możesz go również wykorzystać udając się do sklepu lub piekarni po zakup pieczywa.

Worek uszyty jest bardzo starannie z dwóch warstw tej samej mięsistej tkaniny lnianej (tkaniny wierzchniej oraz podszewki), aby jeszcze lepiej zapobiec wysychaniu pieczywa.


Doskonałą alternatywą dla worka lnianego jest
chlebak lniano-drewniany mojego autorskiego pomysłu, do którego zaprojektowałam drewnianą aplikację przedstawiającą bochenek chleba i bułki. Wykonany przeze mnie projekt worka jest tak przemyślany, aby ułatwić użytkowanie. Worek nie jest na stałe przymocowany do drewnianej podstawy, lecz przypinany za pomocą szelek z drewnianymi guzikami, dzięki czemu ładnie przylega do podstawy i umożliwia wygodne wyjmowanie pieczywa, a w miarę potrzeby możesz go zdjąć i wyprać. Drewniana podstawa umożliwia układanie pieczywa na kilku poziomach, więc chlebak mimo swojej dużej pojemności, nie zajmuje wiele miejsca na blacie kuchennym, gdyż podstawa drewniana ma wymiary tylko 32,5 cm x 22 cm. Chlebak lniano-drewniany ma wiele zalet, począwszy od wygody i higieny użytkowania, po wyjątkową pojemność przy zachowaniu niewielkich gabarytów.

Są 2 produkty.

Pokazano 1-2 z 2 pozycji

Aktywne filtry